Se tudi vi srečujete s težavo, kje parkirati vašo kamp prikolico oz. avtodom, ko le ta ni v uporabi?

Na tej strani lahko preverite, kje lahko varno parkirate vašo kamp prikolico oz. avtodom.

V Sloveniji se pogosto dogaja, da počitniška vozila zavzamejo parkirišča v okolici naših domov. Seveda je to recept za mnoge težave, ki lahko sledijo. Težave lahko nastopijo v primeru, ko parkirišč v okolici ni dovolj oz. ko se najde nevoščljiv sosed in pokliče redarstvo (v Sloveniji namreč zakonodaja pravi, da je parkiranje počitniških vozil na javnih mestih prepovedano). Še huje pa bo, ko se bo nepridiprav odločil, da mu je zelo všeč televizor, radio ali kakšna druga vredna stvar iz vašega počitniškega vozila. Zelo pomembna je torej varna hramba prikolic oz. zimovanje prikolic ali avtodomov, da si ne boste povzročali nepotrebnih skrbi.

Kje nas najdete in kje lahko hranite svoje počitniško vozilo:

Natančna lokacija na Google zelmjevidu
hramba-prikolic
hramba avtodomov
zimovanje avtodomov

Število parkirnih mest je omejeno

Število prostih mest: 0
Brez električnega priključka
Število prostih mest: 0
Z električnim priključkom

Naše parkirišče je namenjeno za hrambo oz. zimovanje prikolic, avtodomov in vseh ostalih vrst počitniških vozil. Gre za popolnoma novo parkirišče, opremljeno z vsemi potrebnimi priključki.

To parkirišče je ograjeno z 2 metra visoko kovinsko ograjo, prav tako pa je opremljeno tudi z video nadzornim sistemom. Parcela, ki jo boste najeli bo izključno vaša in s pomočjo magnetne kartice boste do nje lahko dostopali 24 ur na dan. Hramba prikolic je pri nas varna in zelo enostavna.

Cena najema parkirišča

Mesečni najem

49€

 • Brez električnega priključka.
 • Najemnino lahko kadarkoli prekinete
 • Ob pričetku se obračuna enkratni strošek registracije: 20€

Mesečni najem z ?

59€

 • Z električnim priključkom
 • Najemnino lahko kadarkoli prekinmete
 • Elektrika se obračuna po porabi
 • Ob pričetku se obračuna enkratni strošek registracije: 20€

Celoletni najem

490€

(2 meseca vam podarimo)

 • Brez električnega priključka.
 • Cena velja ob enkratnem plačilu za celo leto
 • Brez stroška registracije

Celoletni najem z ?

590€

(2 meseca vam podarimo)

 • Z električnim priključkom
 • Elektrika se obračuna po porabi
 • Cena velja ob enkratnem plačilu za celo leto
 • Brez stroška registracije
(01) 828 17 91
info@parkiraj-avtodom.si

Lokacija

0km
Oddaljenost od središča Ljubljane
0km
Oddaljenost Trzina
0km
Oddaljenost od Domžal
0km
Oddaljenost od Kranja
0km
Krožišče Tomačevo

Naše parkirišče, ki omogoča zimovanje prikolic, avtodomov in ostalih počitniških vozil se nahaja poleg poslovne hiše Elma Črnuče, ob severni ljubljanski obvoznici.

zimovanje prikolic
Preverite lokacijo na Google zemljevidih

Kontakt

Lahko nas pokličete ali pa nam napišete elektronsko sporočilo, z veseljem vam bomo pomagali.

(01) 828 17 91
info@parkiraj-avtodom.si

Zakaj se odločiti za hrambo prikolic, avtodomov ali ostalih počitniških vozil?

Dejstvo je, da je večina počitniških vozil najpogosteje v uporabi v mesecih, ki so turistično najbolj obremenjeni. Vprašanje »kje hraniti prikolico, avtodom ali ostala počitniška vozila?« pa pride na plano šele takrat, ko ta vozila niso v uporabi tudi po več mesecev.

Vsekakor bi vam svetovali, da se odločite za zimovanje prikolic in ostalih vozil, ki so namenjena za preživljanje počitnic. Glavni namen tovrstnih parkirišč za zimovanja je nudenje storitve, kot sta varovanje in hramba tovrstnih vozil na profesionalen in zakonsko pravilno urejen način.

Pomembno je, da se zavedate dejstva, da je v Sloveniji zakonsko prepovedano počitniško vozilo, kot so kamp prikolice, avtodomi in ostala vozila prosto parkirati na javnih mestih. To je pri nas z zakonom prepovedano, zato je dobro, da premislite o tem, kje boste svoje počitniško vozilo parkirali takrat, ko ga dejansko ne uporabljate. V kolikor ne boste spoštovali zakona in boste vaše vozilo parkirali na javnem mestu, je to recept kako v zelo kratkem času zaiti v težave.

Zelo priporočljivo pa je tudi, da ste pozorni pri tem, kako izbirate ponudnika storitve hrambe tovrstnih vozil. Bodite pozorni na to, kako neki je poskrbljeno za samo varnost. Dobrodošlo je, da je takšno parkirišče ponoči osvetljeno, da je opremljeno z video nadzorom in da je dobro ograjeno, saj je tako možnost za razna kazniva dejanja bistveno manjša. Počitniška vozila, kot so avtodomi in kamp prikolice imajo lahko visoke vrednosti, zato je zelo pomembno, da je hramba prikolic, avtodomov in ostalih vozil opravljena v skladu z varnostnimi pravili oz. priporočili.

Prijavite se na naše e-novice.

(Le pomembne novice, nič spama. Obljubimo!)