1. Parkirišče, ki ga najameta za svoj avtodom je izključno vaše.

Vsako parkiršče ima svojo številko, na njem pa lahko parkirate le vi. Tako lahko nanj parkirate tudi svoj avtomobil, medtem, ko potujete z avtodomov.

2. Hramba avtodomov pri nas je varna

Vaš avtodom je pri nas na varnem. Parkirišče je ograjeno z ograjo v višini 2 metrov. Prav tako je parkirišče ponoči osvetljeno ter varovano s 3 nadzornimi kamerami, ki zajamejo vsak kotiček parkirišča. 

Osvetljeno parkirišče

3. Parkirišče ima vse kar potrebujete

Parkirišče za hrambo avtodomov pri nas ima vse potebne priključke. Pred odhodom na pot lahko tako na parkirišču napolnete akumulatorje ter natočite pitno vodo. Ob prihodu s potovanja pa lahko na parkirišču izpraznite kemično stranišče ter odpadno vodo. (Kako izbrati pravo parkirišče za hrambo avtodomov, prikolic ali plovil.)

kemično stranišče

4. Do svojega avtodoma dostopajte kadarkoli to želite

Ste se v petek ob 8h zvečer odločili oditi na smučanje. Ni problema, do parkirišča za avtodome imate dostop 24ur dnevno, 7 dni na teden. Ograjo s pomočjo svojega telefona odprete kadar želite.

5. Dostopnost lokacije

Parkirišče se za razliko od mnogih drugih hramb avtodomov, ki se nahajajo daleč izven Ljubljane nahaja na zelo dostopni lokacijo v Črnučah, v neposredni bližini severne Ljubljanske obvoznice ter Obvozne ceste (smer Kranj), le 5 minut vožnje od športnega parka Stožice. Tako lahko zaradi dostopne lokacije kadarkoli skočite preverite ali je z vašim avtodomov vse ok.

6. Električni priključek – plačajte le toliko kot potrebujete

Kot radi rečemo “čisti računi, dobri prijatli”, zato kot edini ponudnik hrambe avtodomov v Ljubljani omogočamo plačilo porabe elektrike po dejanski porabi. Medtem, ko pri večini hramb za počitniška vozila plačate pavšalni dnevni znesek med 3-6€ na dan (odvisno od ob ponudnika hrambe avtodomov) pa pri nas plačate le toliko kot je porabite. Vsak najemnik, ki se odloči za parcelo z električnim priključkom ima na parceli svojo električno omarico s priključkom z odštevalnim števcom. Tukaj lahko preverite našo ponudbo.

Najcenejša hramba avtodomov v Ljubljani

7. Najcenejša hramba avtodomov v Ljubljani

Naj se sliši še tako neverjetno, kljub izjemni lokaciji ter vsej infrastrukturi je hramba avtodomov pri nas najcenejša v Ljubljani. Ponudbo za avtodome in plovila najdete tukaj, medtem ko ponudbo za hrambo prikolic najdete na tej povezavi.

Nudimo možnost mesečnega najema. Za tiste, ki se odločite za celoletni najem pa nudimo še dodatno ugodnost. Ob plačilu najemnine za celo leto vam kar dve mesečni najemnini podarimo. Tako plačate le najemnino za 10 mesecev,